WinGPS klaar maken voor gebruik

Via [ Bestand / Eigenschappen ] kunt u een aantal parameters instellen waar het programma rekening mee moet houden.

Bij [ Navigatie / GRIB-beheer ] kunt u via [ Download ] de Grib-files van het geselecteerde gebied in het hoofdkaartvenster of een 2-daagse stroomverwachting van o.a Oostzee en Duitse Bocht downloaden.

Bij [ Instrumenten / Instrumentenbeheer ] staat standaard een GPS aan een COM-poort gekoppeld. Voeg instrumenten en COM-poorten toe en stel deze in met eigenschappen. Verbind ze door met de muis een lijn te trekken tussen de cirkeltjes. Let op: Baudrate 38400 voor AIS.

Tips voor gebruik:

[ Zie ook: DKW Manager en DKW Builder voor het installeren, bijwerken, verwijderen of maken van kaarten ]