Back-ups maken en terugzetten

U kunt van de gegevens die WinGPS 5 Voyager gebruikt met [ Bestand / Back-up maken ] een Back-up maken, zodat u in geval van verlies van data uw gegevens weer terug kunt zetten. Een professionele back-up functie voorkomt verlies van gegevens en instellingen, zoals waypoint- en routedatabase, trajecten en kaartcollecties.

Back-up maken

Geef de Back-up een naam en kies via [ Bladeren ] een map waarin de Back-up moet worden opgeslagen.

Hierna kiest u wat u wilt meenemen in de Back-up. U kunt hierbij kiezen uit:

Klik op [ Back-up maken ] om op te slaan.

Back-up terugzetten

Via [ Bestand / Back-up terugzetten ] kunt u een Back-up opzoeken en openen. WinGPS 5 onthoudt het laatste Back-up bestand dat u heeft opgeslagen en opent dat al automatisch. Hierna kiest u welke onderdelen u wilt terugzetten vanuit de Back-up. De items die niet in de geopende Back-up zitten kunt u ook niet aanzetten. Na het aanklikken van [ Back-up terugzetten ] worden de aangevinkte items terug gezet.

Let op: Wanneer u een Back-up terugzet, zullen bestaande gegevens worden overschreven.