AIS-instellingen voor op Kaartvenster(s)

In dit scherm zijn vinkjes om het dichtslibben van de kaart door AIS-drukte tegen te gaan. Deze instellingen geven ook bij langsvaren van aanlegplaatsen en jachthaven een rustig kaartbeeld.

Algemeen

Filters

U kunt AIS zichtbaar maken op één of meer kaartvensters. Handig als u het hoofdkaartvenster zo leeg mogelijk wilt houden. Dan maakt u de AIS-instellingen gewoon op een extra kaartvenster zichtbaar.

Dit tabblad kunt u bereiken via [ Beeld / Eigenschappen / Hoofd kaartvenster (of Extra kaartvenster) ]

[ Zie ook: AIS-instellingen en Eigenschappen Regio ]