Kaarten installeren met DKW Manager

De laatste nieuwe versie van de DKW Manager is 1.4.1.0 Als u problemen heeft met de DKW Manager komt dat misschien omdat u nog de oudere versie heeft. Downloaden kan via de website van www.stentec.com

Met de DKW Manager worden de door u aangeschafte (of zelf gemaakte) kaarten geschikt gemaakt om in WinGPS te kunnen gebruiken. Normaal gesproken wordt dit hulpprogramma van Stentec automatisch mee-geïnstalleerd bij het programma.

Kaarten krijgt u van Stentec aangeleverd op CD (of via Download) in een .chv formaat. In dat ingepakte pakketje zit alles wat nodig is om de kaart te installeren met DKW Manager. Als u op het bestand dubbelklikt opent zich een scherm waarmee u de DKW Manager kunt openen. Klik op [ Ja ].

In het daarnavolgende scherm krijgt u de mogelijkheid tot het invoeren van uw Licentienummer voor die kaart(en). Voor sommige kaarten is geen licentienummer noodzakelijk. Zorg dat u het licentienummer nauwkeurig overneemt. Heel makkelijk gaat dat met Kopiëren/plakken Ctrl-C en Ctrl-V. Let er dan wel op dat u de regel in één keer, dus zónder spaties, plakt.

Bij installatie locatie staat standaard de meest gebruikelijke locatie op uw computer geselecteerd, maar desgewenst kunt u een andere locatie opgeven.

Nadat u op [ Installeren ] hebt geklikt gaat alles vanzelf. De kaartbestanden worden "uitgepakt" en op de juiste locatie geplaatst.

[ Zie ook: updaten van kaarten, kaarten downloaden en kaarten bijwerken ]

Voor het installeren van kaarten van NV-Verlag kaarten is een afwijkende procedure. [ Zie ook: ADAC Marinagids ]