ADAC Marinagids

De ADAC Marinagids is een digitale havengids voor Europa met informatie over maar liefst 1860 haven. Dankzij een samenwerking met de ADAC kunnen WinGPS 5 2013/2014 licentiehouders gebruik maken van deze database.

U kunt dit product bestellen als CD of als download. De installatie gaat dan net zoals de installatie van andere DKW-kaarten vanaf een CD. Stop de CD in uw computer en volg de instructies van de DKW-Manager.

De installatie vanaf de download gaat iets anders. Wanneer u het product download wordt u gevraagd om gebruikersnaam en wachtwoord. Nadat uw bestelling bij ons binnen is gekomen en u betaald heeft ontvangt u een mail met een gebruikersnaam, een wachtwoord en een licentienummer.

Voor de installatie vanaf de download opent u de map waarin het bestand is opgeslagen. Meestal is dat C:\Users\uw naam\Downloads\ Klik opadacmarinafuhrer2014, kies voor Uitvoeren en volg de instructies op uw scherm. De database wordt nu in de map Stentec bij uw Program Files geïnstalleerd.

Bij het opnieuw opstarten van uw programma wordt u gevraagd om de ADAC Marinagids te activeren.

Via de menuoptie [ Waypoints ] is nu ook deze database beschikbaar. Als u de knopaanzet ziet u op de kaarticoontjes. Door daar op te klikken verschijnt er rechts in u scherm informatie over die haven.