Installatie NV-Verlag kaartensets voor WinGPS

Installatie en registratie op harde schijf

Kaarten geschikt maken voor WinGPS 4 of 5 met DKW manager (versie 1.4.1.0)

Let op: Enkele NV Verlag 2008 cd’s die van vóór 21 april 2008 kunnen problemen bevatten. Het gaat hier om vroege exemplaren van DE1, DE2, NL1, NL2, FR2, MED2, MED3, SERIE 2, SERIE 4 en NVBINN01. Hiervoor zijn gecorrigeerde bestanden beschikbaar.

Het kan voorkomen dat het installeren van meerdere kaartensets niet goed gaat. Wanneer dit het geval is, kunt u (wanneer u meer dan 1 NV-Verlag cd-rom wilt installeren) na het installeren van iedere cd-rom de pc herstarten.

Mocht u onverhoopt nog problemen ondervinden of heeft u vragen, dan kunt u een e-mail sturen naar onze helpdesk.