Route-instellingen per route

Hier ziet u de tabbladen Algemeen en Planner die u kunt openen via de knop en daarna naar als u een route maakt of bewerkt. Dit zijn dus de eigenschappen voor deze ene specifieke route (zie routenaam). Voor elke route afzonderlijk kunt u deze gegevens aanpassen.

Bij Algemeen kunt u de naam, groep en starttijd van de route opgeven. De route kan veranderen als u de starttijd varieert omdat dan een passage bijvoorbeeld niet meer mogelijk is. Ook kunt u opgeven waar WinGPS de gegevensbronnen voor wind, stroming en getijhoogte kan vinden.

Let op: Als de route al gestart is dan wordt de starttijd grijs weergegeven.