Kaartbeheer

Via [ Kaarten / Kaartbeheer ] of via het icoon op de knoppenbalk kunt u een lijst openen met alle kaarten die u geïnstalleerd heeft. Staat uw kaart niet in de lijst? Dan dient u deze eerst nog te installeren met de DKW Manager. De kaartenlijst in kaartbeheer wordt weergegeven als een boomstructuur met drie niveaus:

Bij kaartbeheer kunt u kaartgroepen, kaartensets of kaarten door aanvinken zichtbaar maken.

In kaartbeheer ziet u rechts naast de kaarten een vierkantje staan. Bij sommige kaarten zal hier een kruis in staan. Als u klikt op dit vierkantje, ziet u dat het gaat over het aanzetten van de transparante kleur. Het is aan te raden dit aan te zetten voor de binnenwaterkaarten, met wit als de transparante kleur.

[ Zie ook: beeldeigenschappen kleuren voor meer informatie over transparantie. ]