Beeldeigenschappen Algemeen

Via de optie [ Beeld / Eigenschappen ] of via Alt + Enter komt u in een pop-up waarin u op 4 tabbladen diverse instellingen naar eigen wens kunt aanpassen. Er zijn algemene instellingen die voor alle kaartvensters gelden en er zijn instellingen die per kaartvenster kunnen worden in- en uitgeschakeld.

Op het eerste tabblad Algemeen vindt u instellingen zoals:

De andere tabbladen zijn voor de diverse kaartvensters. Kijk daarvoor bij beeldeigenschappen kaartvensters.