Beeldeigenschappen Routes

Via [ Beeld / Eigenschappen / Algemeen / Routes ] kunt u in het kaartvenster de routes aanpassen naar kleur en kan de XTE-balk aan- of uitgezet worden.

Als u klikt op [ Selecteer kleur ] dan kunt u een keuze maken.

Bij Routekleuren dubbelklikt u op een gekleurd vierkantje om zelf een andere kleur te selecteren.

Tip: zet de routekleuren in kleuren die u goed kunt zien op de kaarten die u gebruikt. Dit hangt uiteraard ook af van uw zicht en van het beeldscherm waar u op werkt.