Routes starten om langs te varen

Open het route-informatiescherm via [ Routes / Route-info ] of met de menuknop .

U krijgt dan het route-informatiescherm links in uw scherm te zien. Met de -knop kunt u dit deelvenster inklappen als u het tijdelijk niet nodig heeft.

Bovenin rechts kunt u een route selecteren en starten. Van deze gekozen route verschijnt alle informatie in het scherm. De route verschijnt als een lijn op uw kaartvenster. Ongeacht of de communicatie aan of uit staat trekt de route dan een lijn vanaf de huidige GPS-positie naar het eerste routepunt.

U kunt ook een route starten via [ Routes / Routebeheer ]. In de lijst kunt u daar een route selecteren en daarna kiezen voor [ Starten ].

Via [ Beeld / Eigenschappen / Algemeen / Kleuren ] kunt u instellen welke kleuren u wilt gebruiken voor de routes. In dit voorbeeld rechts staan alle in routebeheer zichtbaar gemaakte routes in het blauw, actieve (gestarte) routes in het groen en routes in de bewerkmodus zijn rood.

Route alleen openen om te bekijken

U kunt ook een route alleen bekijken zonder hem te starten via [ Routes / Routebeheer ]. In de lijst kunt u daar één of meer routes selecteren door ze aan te vinken. De route wordt dan zichtbaar in het kaartvenster.

Klik op het afspeelicoontje hiernaast voor een voorbeeldfilmpje.

[ Zie ook: route-info, routebeheer en route bewerken ]