Routebeheer

Met behulp van [ Routes/ Routebeheer ] kunt u routes hernoemen, exporteren, verwijderen en bewerken. In dit scherm markeert u ook de routes die u in het kaartvenster wilt tonen.

De routelijst toont voor elke route de naam, lengte en het aantal routepunten. U kunt de naam van een route wijzigen door de betreffende route te selecteren en dan op de naam te klikken of op de -toets te drukken.

In de routelijst worden 3 kleuren gebruikt om de status van een route aan te geven. Een route die in het groen wordt getoond is de gestarte route. Een route die in het rood wordt getoond is de route die u op het moment aan het bewerken bent. De rest van de routes worden in het zwart getoond.

Let op: U kunt alle routes in de lijst selecteren door in de lijst op de rechtermuisknop te drukken en uit het drop-down menu [ Selecteer alles ] te kiezen. U kunt ook de lijst aanklikken en op Ctrl-A drukken.