Logboekweergave

 

Het logboek opent u via [ Logboek / Actief Logboek / Bekijken ] of met de knop op de knoppenbalk. Daar kunt u een bestaand logboek selecteren. U ziet daar dan alle logboekingaven in het geselecteerde logboek. In de rechterbovenhoek kunt u via de knop meer info tonen over dit logboek en u kunt via [ Bewerken ] de algemene eigenschappen van het logboek aanpassen.

 

 

Per logboekingave wordt de titel van de ingave getoond. Daarnaast wordt er bij automatisch gegenereerde ingaven ook nog de datum en tijd, positie, snelheid, koers en afgelegde afstand getoond. Wanneer deze gegevens in het rood en met een vraagteken worden getoond, dan was er ten tijde van de ingave geen communicatie met een GPS en zijn de gegevens dus niet betrouwbaar.

 

Onder deze gegevens staat de informatie behorende bij de logboekingave en verwijzingen naar bestanden die u kunt toevoegen bij een nieuwe logboekingave. U kunt het bestand waarnaar de verwijzing wijst openen door er op te klikken.

 

U kunt de volgorde en groepering van de logboekingaven wijzigen via de standaardinstellingen voor logboeken.

 

In de pagina van het logboek zijn de volgende knoppen te vinden:

 

 

 

Let op: Bij print of export logboek kunt u onderaan opgeven of u alles of slechts een bepaalde periode wilt afdrukken/opslaan.

 

[ Zie ook: exporteren en importeren ]