Trajecten afspelen

 

Via [ Trajecten / Trajecten afspelen ] kunt u trajecten die bij trajectbeheer heeft aangevinkt analyseren.

 

Let op: Het trajecten afspelen venster is alleen mogelijk als de communicatieuit staat. Omgekeerd kunt u de communicatie niet starten, wanneer het trajecten afspelen venster zichtbaar is.

 

 

Alle zichtbare trajecten worden getoond in het kaartvenster. U kunt door op een traject te klikken de datum, tijd, snelheid en koers zien van het moment dat u daar was. Ook kunt u in het venster de trajecten afspelen met behulp van de afspeelknoppen. U kunt op die manier bijvoorbeeld de verschillende trajecten van boten tijdens een zeilwedstrijd bekijken en analyseren.

 

Het venster toont alle zichtbare trajecten met een tijdbalk. Een verticale lijn in de kolom Time geeft de huidige geselecteerde tijd aan en op de bijbehorende tijd op de trajecten in het kaartvenster zal een blauw bootje getekend worden. U kunt zelf een tijd selecteren door de verticale lijn te verplaatsen. U kunt daarvoor ook de tijdbalk onder de datum en tijd gebruiken. U kunt ook trajecten afspelen met behulp van de afspeelknoppen.

 

Via de tijdschaal kunt u de schaal instellen van de tijd wanneer u de trajecten vooruit of achteruit afspeelt. Als u hier 1s/30m selecteert kunt u bijvoorbeeld de tijdbalk elke seconde een half uur vooruit of achteruit laten bewegen.

 

In het keuzevak [ Volgen in ] kunt u kiezen in welk kaartvenster u het traject wilt afspelen.