Trajectbeheer

Alle gevaren en opgeslagen trajecten kunt u terugvinden bij [ Trajecten / Trajectbeheer ]. Door de hokjes links aan te vinken kunnen trajecten op de kaart zichtbaar worden gemaakt.

U kunt alle trajecten in de lijst selecteren door op de lijst met de rechter muisknop te klikken en uit het pop-up menu [ selecteer alles ] te kiezen. Dat kan ook door in de lijst Ctrl + A te kiezen.

Trajectnamen kunt u wijzigen door ze te selecteren en daarna op de -toets te drukken of dubbelklikken op de naam.

De kleur van de trajectlijn kunt u veranderen door op het gekleurde vakje te klikken.

Het sorteren van de lijst met trajecten is mogelijk door bovenaan de kolommen te klikken, bijvoorbeeld op Naam, Starttijd of Afstand.

Let op: Als de communicatie met de GPS nog aan staat, dan wordt een traject nog opgenomen en is nog niet zichtbaar in Trajectbeheer. Zodra de communicatie wordt gestopt is het traject wél zichtbaar in de lijst.