De Menubalk

De menubalk werkt net zoals u dat bij andere Windows-programma's gewend bent. Bij elke optie verschijnt een pop-up met weer diverse andere opties. Soms is er ook een sneltoets te gebruiken die achter de functie staat genoemd. Elk submenu heeft in deze helpfile een eigen pagina waar u meer informatie over kunt vinden.

In deze helpfile staan verwijzingen naar Menu en de daarbij mogelijke opties weergegeven in een afwijkend oranje opmaak. Bijvoorbeeld: [ Bestand / Eigenschappen / Simulator ].

[ Zie ook: hoofdknoppenbalk, kaartknoppenbalk en tijdsbesturingsbalk ]