Getijstationsbeheer

Hier kunt u aangeven welke getijstations of groepen getijstations u op de kaart getekend wilt hebben.

In WinGPS wordt standaard het bestand van Rijkswaterstaat opgenomen met daarin alle getijstations zoals voor Nederland gebruikelijk. Als u in het scherm [ Navigatie / Getijstationbeheer ] aangevinkt heeft welke stations zichtbaar moeten zijn in het kaartvenster, dan ziet u die stations zoals hier op een voorbeeld van Den Oever.

Let op: U moet dan wel via [ Beeld / Eigenschappen / Hoofdkaartvenster / Getij ] bij Getijstations hebben aangegeven wat u wilt zien én de getijdeknop op de hoofdknoppenbalk hebben aangeklikt.

[ Zie ook: getijstations importeren ]