Waypoint-groepeigenschappen

Via [ Waypoints / Groepenbeheer ] kunt u een groep selecteren en daarna [ Bewerken ].

Algemeen

U kunt hier de naam van de waypointgroep wijzigen.

Inhoud

U kunt hier waypoints in de groep opnemen of verwijderen. U gebruikt daarvoor een drietal kolommen. Links groepenfilter, in het midden de kolom met alle gefilterde waypoints en rechts de kolom met waypoints die zijn opgenomen in de huidige groep.

U kunt alle waypoints in één van de lijsten in één keer selecteren door in de lijst op de rechtermuisknop te drukken en uit het pop-up menu [ Selecteer alles ] te kiezen. U kunt ook de lijst aanklikken en op Ctrl + A drukken.

[ Zie ook: waypointgroepen beheer ]