Updaten van WinGPS 5 en/of de kaarten

Er zijn verschillende manieren om te weten te komen of er een update is.

Er is een verschil tussen updaten en upgraden:

Updates zijn gratis aanpassingen/verbeteringen die automatisch beschikbaar worden gesteld.

Upgrades zijn betaalde updates tussen twee versies (bijvoorbeeld van een 2015-editie naar een 2016-editie, of van WinGPS Navigator naar WinGPS Pro).

Let op: Tijdens het bijwerken van WinGPS en/of de kaarten vraagt Windows vaak om toestemming. Het kan zijn dat deze vraag om toestemming van Windows áchter WinGPS komt te staan waardoor het lijkt alsof er niets gebeurt. U kunt dit voorkomen door WinGPS niet als volledig scherm te zetten en daarna de updates binnen te halen. De vraag om toestemming ziet u dan onder in uw scherm op de taakbalk van Windows knipperen in de vorm van een schild.

[ Zie ook: Nieuwscentrum en DKW Manager ]