Kaartinformatie

Via [ Kaarten / Kaartinformatie ] of Ctrl + I kunt u dit scherm openen. Het scherm bevat aanvullende informatie over de actieve kaart zoals schaal, revisiedatum, verloopdatum, de licentieinformatie, etc. Ook ziet u in dit scherm of en wanneer de kaart voor het laatst is bijgewerkt en welke wijzigingen er zijn gemaakt.

Met [ Selecteer kaart ] kunt u zelf een andere kaart uit de kaartcollectie oproepen.

Let op: De informatie bij ‘bijgewerkt’ geldt alleen voor DKW-kaarten. Hierbij wordt gekeken naar BaZ-updates, releasedatum en updates aan het waypointdatabase. Als DKW Manager tijdens het bijwerken aangeeft dat er geen updates zijn voor de edities die u heeft geïnstalleerd, dan zijn uw kaarten up-to-date. Ook kunt u alle beschikbare updates terugvinden in het nieuwscentrum.

[ Zie ook: Basisvaardigheden kaarten ]