Extra kaartvenster

WinGPS 5 Navigator heeft één instelbaar hoofdvenster en de mogelijkheid voor 1 extra kaartvenster.

Het extra kaartvenster verschijnt klein aan de linkerkant als u hem aan zet. Dit extra kaartvenster heeft altijd uw schip in beeld en geeft de meest gedetailleerde kaart aan van het onderliggende gebied. Oftewel: de kaart wordt hier getoond in de chart up modus met de zoom naar 100% stand.

Snel dit extra venster aan of uitzetten kan met Shift +. Als u op een van de vensters klikt, dan wordt dát venster het actieve venster.

[ Zie ook: beeldeigenschappen kaartvensters ]