De Menubalk

De menubalk werkt net zoals u dat bij andere Windows-programma's gewend bent. Bij elke optie verschijnt een pop-up met weer diverse andere opties. Soms is er ook een Sneltoets te gebruiken. Elk submenu heeft in deze WebHelp een eigen pagina waar u meer informatie over die optie kunt vinden.

Voor een snelle navigatie binnen het programma kunt u ook gebruik maken van de Hoofdknoppenbalk of de Kaartknoppenbalk. Op deze balken vindt u de meest gebruikte opties. Op deze manier bent u nóg sneller bij het doel.

In deze WebHelp staan verwijzingen naar Menu en de daarbij mogelijke opties weergegeven in een afwijkend oranje opmaak. Bijvoorbeeld: [ Bestand / Eigenschappen / Regio ].