WinGPS klaar maken voor gebruik

Voor u aan de slag gaat is het verstandig om behalve WinGPS 5 ook de gratis DKW Manager te installeren. Dit hulpprogramma's staat op de installatie CD, maar u kunt het ook downloaden via www.stentec.com onder downloadoverzicht. Als u zelf ook kaartensets wilt leren maken, installeer dan ook DKW Builder Lite (gratis) of DKW Builder.

Via [ Bestand / Eigenschappen / Regio ] kunt u een aantal parameters instellen waar het programma rekening mee moet houden.

Tips voor gebruik: