Kaarten afdrukken

Het is met WinGPS 5 mogelijk het huidige kaartvenster af te drukken door menuoptie [ Bestand / Afdrukken ] of, zoals bij Windows gebruikelijk, Ctrl + P te kiezen.

Maak bij Afdrukken een keuze uit de opties die zichtbaar moeten zijn op de afdruk.

Tip: Selecteer bij naam voor 'PDF creator' in plaats van een printer. Hiermee kunt u een PDF-bestand maken van het huidige kaartscherm. Dit bestand kunt u dan bijvoorbeeld e-mailen naar thuisblijvers of opstappers.