Waypoints bewerken of verplaatsen

Bewerk waypoints

Via [ Waypoints / Bewerk waypoints ] opent u het bewerkscherm. Dit bestaat uit twee delen. Het bovenste deel is voor het maken van nieuwe waypoints.

Na het waypoints bewerk-scherm te hebben geopend kan in het kaartvenster op een bestaand waypoint geklikt worden, waarna deze wordt geselecteerd. Door het waypoint beet te pakken met de linker muisknop kunt u dat waypoint verplaatsen op de kaart.

Geselecteerd waypoint

Wanneer u op een bestaand waypoint klikt in de 'bewerk waypoints modus', dan wordt dat waypoint geselecteerd en kunt u de volgende waarden aanpassen.