Kaartinstellingen

U komt op dit scherm via Alt + Enter of via [ Beeld / Eigenschappen ]. Kies dan het juiste tabblad [ Hoofdkaartvenster / Extra kaartvenster 1 / Extra kaartvenster 2 ].

U kunt de gekozen instellingen met één druk op de knop voor alle kaartvensters toepassen, maar u kunt natuurlijk ook elk kaartvenster zijn eigen instellingen geven.

[ Zie ook: Beeldeigenschappen algemeen en Beeldeigenschappen scherm ]