Installatie NV-Verlag kaartensets in WinGPS

Installatie en registratie op harde schijf

Kaarten geschikt maken voor WinGPS 4 of 5 met DKW manager

Het kan voorkomen dat het installeren van meerdere kaartensets niet goed gaat. Wanneer dit het geval is, kunt u (wanneer u meer dan 1 NV-Verlag cd-rom wilt installeren) na het installeren van iedere cd-rom de pc herstarten.

Let op: Voor het installeren van NV-kaarten op meerdere systemen heeft u een NV-dongle nodig.

Mocht u onverhoopt nog problemen ondervinden of heeft u vragen, dan kunt u een e-mail sturen naar onze helpdesk.