Alarmzonebeheer

Voor een overzicht van uw alarmzones gaat u naar [ Navigatie / Nieuwe alarmzone ]. Klik op een alarmzone om deze te selecteren (waarna deze blauw wordt gearceerd). Nu worden de knoppen onderin het alarmzonebeheer beschikbaar voor de geselecteerde alarmzone.

Tip: Op de Hoofdknoppenbalk kunnen twee knoppen voor alarmzones worden toegevoegd. Namelijk Toon alarmzones om alarmzones snel (on)zichtbaar te maken, en Bewerk alarmzone om snel de laatst gemaakte alarmzone verder te bewerken.

[ Zie ook: Alarmzones en Alarmzones maken en bewerken ]