AIS-targetinformatie

Via [ Instrumenten / AIS / AIS-targetinformatie ] opent u een scherm met informatie over een geselecteerd target. Een target selecteren kan ook door op een AIS-target op uw scherm dubbel te klikken of door er één te selecteren in de targetlijst. In het scherm vindt u alle informatie die nuttig kan zijn om te bepalen wat u wilt gaan doen.

Met deknop kunt u de verschillende onderdelen van het AIS-targetinformatiescherm in- en uitklappen om eventueel ruimte te besparen.

De meeste afkortingen kunt u vinden in de verklarende woordenlijst (Glossary). Ook vindt u hier op internet een totaaloverzicht.