Route informatie

Het route-infoscherm kunt u gebruiken om informatie over uw huidige route te tonen en u kunt er ook een route starten. Hieronder vindt u een beschrijving van de knoppen en informatie die zich op het route-infoscherm bevinden.

Dit scherm kunt u openen via het menu [ Routes / Route-info ], via Ctrl+ of de -knop op de hoofdknoppenbalk.

Route-info

In het bovenste deel van het scherm vindt u allerlei informatie over de huidige (actieve) route. De naam van de route vindt u rechts boven in het grijze vakje. Staat er geen route? Klik dan op het pijltje om een route te zoeken in de lijst. Het selecteren van de huidige route kunt u ook doen via het routebeheer.

Waypoint info

In het middelste deel van het scherm staat informatie over het volgende routepunt.

Let op: In dit hoofdstuk worden de termen routepunt en waypoint vaak gebruikt. Met een routepunt wordt altijd een punt op een route bedoeld. Omdat u ook waypoints aan een route kunt toevoegen kan een waypoint dus ook een routepunt zijn. Met de knoppen en kunt u deze drie deelschermen in- of uitklappen.

[ Zie ook: routebeheer ]