Herstel na een crash of stroomuitval

Elke keer als WinGPS opnieuw wordt gestart nadat het programma niet correct is afgesloten geweest, door bijvoorbeeld een crash of stroomuitval, zal er een scherm worden getoond waarmee u verschillende instellingen kunt herstellen.

Als het de eerste keer is dat u dit venster ziet na een crash of stroomuitval, probeer dan in eerste instantie het programma normaal op te starten door op [ OK ] te drukken. Dit bericht is een voorzorgsmaatregel en het zou dus best kunnen dat er helemaal geen probleem is ontstaan. Als WinGPS na een paar keer proberen nog steeds niet op wil starten, dan kunt u [ Klik hier voor een mogelijke oplossing ] proberen. Daarmee wordt het venster vergroot (zie bovenstaande afbeelding) en krijgt u de volgende opties:

De eerder gedownloade GRIB-files worden standaard opgeslagen in de map ‘Documenten’ op uw computer. Hier worden de bestanden niet verwijderd. U kunt dus eventueel weer GRIB-files inladen door in GRIB-beheer te kiezen voor [ Toevoegen ], mits u zelf niet handmatig de bestanden van uw computer heeft verwijderd.

Zie ook: problemen oplossen.