Kaartinformatie

Via [ Kaarten / Kaartinformatie ] of Ctrl + I kunt u dit scherm openen. Het scherm bevat aanvullende informatie over de actieve kaart zoals schaal, revisiedatum, verloopdatum, de licentieinformatie, etc. Ook ziet u in dit scherm of en wanneer de kaart voor het laatst is bijgewerkt en welke wijzigingen er zijn gemaakt.

Met [ Selecteer kaart ] kunt u zelf een andere kaart uit de kaartcollectie oproepen.