Afbeeldingen browser

U kunt de afbeeldingenbrowser vinden via [ Waypoints / Bewerk Waypointtype / Icoon openen ] of via Windows C:\Program Files\Stentec\WinGPS\Lite\Images\. Via de afbeeldingenbrowser kunt u op verschillende plekken binnen WinGPS 5 een afbeelding zoeken en selecteren.

In dit venster ziet u aan de linkerkant de mappenstructuur zoals u die kent van Windows op uw computer. U kunt daar de map opzoeken waaruit u een afbeelding wilt selecteren. WinGPS kiest hier afhankelijk van waar u de afbeeldingenbrowser aanroept al een map waarin u een aantal afbeeldingen kunt vinden. De afbeeldingen in de gekozen map vindt u aan de rechterkant van het scherm. U kunt hier een afbeelding kiezen en op [ OK ] drukken of dubbelklikken op de afbeelding om de geselecteerde afbeelding te kiezen. Alle icons zijn in .tga format.

Standaardmap (Default folder) Wanneer u een andere dan de door WinGPS 5 als standaardmap gekozen map hebt geselecteerd kunt u met deze functie weer snel terugkeren naar de standaardmap.